Grup de dol a Barcelona

QUÈ ÉS UN GRUP DE DOL?

És un espai on les persones que estan vivint el
dolor per una pèrdua poden compartir les seues emocions, experiències i coneixements de manera horitzonal i respectuosa. A qui va dirigit? A totes les persones que vulguen treballar, parlar i compartir des de l’experiència d’haver perdut a una persona estimada, independentment del temps que faça des de que la vas perdre o de la relació que tenies amb aquesta persona. Per a què serveix? Per sentir-nos acompanyades, aprendre les unes de les altres i, molt especialment, per posar en comú i empoderar-nos en una situació com aquesta. Per aprendre d’aquest procés i eixir més fortes. Com serà? Tot està per dir, serà com nosaltres necessitem. Què pots fer? – Si estàs en dol pots contactar amb nosaltres a grupdedol@gmail.com, entre les persones que escriguen farem una primera trobada. – Si coneixes a alguna persona en dol, fes-li arribar aquest missatge, potser està interessada i segur que pot aportar molt. – Si formes part d’un col·lectiu, fes difusió d’aquest correu entre els teus contactes. A vegades és difícil trobar a gent en aquesta situació, donat que ho solem viure en privat, per això t’agraïm molt la difusió. A canvi del vostre bonic temps, compartim amb vosaltres una bonica i subversiva tradició salentina (Itàlia):
https://www.youtube.com/watch?v=f3RaIpFxw8I&nohtml5=False Mireu des del minut 4:32. Gràcies!!!

Lloc i dia de trobada:  El tercer dijous de cada mes a l’Electrodomèstica.

Enllaç: https://www.facebook.com/events/503806683139669/

Si vols participar al grup de dol:

Escriu a grupdedol@gmail.com, i es posaran en contacte amb tu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *