Grup de memòria històrica de l’ateneu llibertari de Gràcia

El Grup de Memòria Històrica es dedica a l’estudi, reflexió, recuperació i divulgació de la memòria col·lectiva de Barcelona, especialment del districte de Gràcia,  des dels començaments del segle XIX fins els nostres dies.
El temes tractats se centren preferentment en els moviments socials i obrers, cooperatives i tot allò proper al món llibertari, però també a diferents fenòmens col·lectius que hagin tingut ressò social en camps ben diversos (excursionisme, gènere, naturisme, espiritisme, ràdios lliures, esports, art, okupació, etc).

Lloc de trobada:  Ateneu Llibertari de Gràcia, carrer Alzina 5 baixos 2, 08024 Barcelona

Dia i hora: Cada quinze dies (preferentment el dimecres) a les 19h

Enllaç extern: http://memoriallibertariadegracia.blogspot.com

logocebolleta

Voleu participar al grup d’estudi de memòria històrica de l’ateneu llibertari de Gràcia? (ompliu el formulari)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *