Mapeo y Redes

Som un grup de persones de l’Esquerra de l’Eixample, que conformem un grup d’estudi amb els següents objectius, que exposem a continuació en dues fases temporals:

– A la primera fase (Mapeo), l’objectiu és buscar lluites, espais, assemblees, col·lectius.. i veure com es relacionen al barri. Aquest procés ens donarà diversos resultats: una llista amb molta info, un mapa per una banda i per altre un sociograma. De tot aquest procés, més encarat a la recerca, s’aconseguirà saber què hi ha al barri, com es relaciona cada cosa, i quines carències tenim.

-A la segona fase (Redes), amb els resultats de l’anàlisi, ja sabrem què hi ha, quines característiques té, què no hi ha.. i podrem començar a treballar enxarxament. Pensar com podem millorar aquestes relacions que hem estudiat, com podem crear altres relacions, com podem començar a treballar allò que ens estem deixant…

Lloc de trobada del grup: Ateneu l’Entrebanc (C/ Urgell 98, Barcelona)

Dia i hora: Dilluns a les 20h (confirmem via email)

Voleu participar al grup d’estudi? (Ompliu el formulari i la gent del grup d’estudi rebran la vostra informació) [contact-form to= mapeoyredes@riseup.net’%26#x002c; xarxadestudis@riseup.net’ subject=’Hi ha algú que vol participar en el teu grup d%26#039;estudi Mapeo y Redes.’][contact-field label=’Nom’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Correu’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comentari’ type=’textarea’/][/contact-form]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *